ACISU İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; . Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, . Çağdaş, . Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, . Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, . Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, . Değerlerini yaşayan ve yaşatan, . Hoşgörü sahibi, . Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, . Öz güveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, . Demokratik ve Laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkan, Dünya ile entegre olabilen ve çağdaş medeniyetin ortağı olabilen, Toplumda demokrasi bilinci ve kültürünü getiren, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmaya saygı ve katkıda bulunan, İnsani değerleri ön planda tutarak yüksek karakterli bireyler yetiştirmek, Okulumuzu lider okul, öğrencilerimizi lider öğrenci yapabilmek.

Başarılar:

Isınma: Kömürlü kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (462) 241 3099

WEB - https://acisuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Acısu Mahallesi Akçaabat / TRABZON

Yerleşim Yeri - Akçaabat ilçesi Acısu Mah.

Adres - Acısu Mahallesi Akçaabat / TRABZON

Ulaşım Köy dolmuşu, özel araç